fredag den 14. oktober 2016

Asian House

Asian House:
 Middags Tanker omkring det runde bord, med masser af farver og lys. Asiatisk stemning og Akvarier med karper og store guldfisk, samt vandbassin med sten og asiatiske figurer...Flotte dekorationer på alt inventar og interiør, med flotte mosaikker.Alt autentisk indrettet, som at være på restaurant i Kina.

Hvem ville du invitere til dette bord, med alle kulinariske favoritter fra Kina?
Tænk over det, kunne de gøre din dag bedre, hjælpe dig med at nå dine livsmål?? Eller er de underholdende at være sammen med, føler du dig som et helt mennesker, sammen med dem.

Hvad tænker du.....Hvis dit liv skulle være fuldendt, du er i Ro og Balance, alt føles godt og berigende...Hvem sidder der sammen med dig og snakker om drømme og visioner, om nuet og det der gør ondt, om det der går godt.En flydende kommunikation, en følelse af at leve fuldt ud lige nu!

Hvem inviterer du, hvad vil du have mere af i dit liv?
Skriv mindst 20 stikord,eller små sætninger der giver dig mening.

Hvad vil du have mindre af i dit liv? Skriv mindst 5 stikord etc.

Nu har du menuen som et enkelt arbejdsredskab. Begynd nu at designe og visualisere din egen drøm om det liv du har Nu. Find så ud af, og vær ærlig og uden frygt når du giver dig i kast med din handlingsplan.
De indledende manøvre viser at du er i gang med at nå dine mål for dit liv. Selv de små snakke du kan have med dem du holder af og finder støtte hos omkring dig. Du vil måske møde nye mennesker på din rejse, der vil berige dig med deres erfaring og viden, deres selskab. Deres inspiration. Der hvor du føler du hører til i et fællesskab, der giver indre ro og glæde.

Inspirational Instrumental Music To Dream: Inspirational Dream Music, Beautiful Dreamer Music

fra LIVE LAUGH LOVE kanal YouTube

Ingen kommentarer:

Send en kommentar